Політика конфіденційності маркетингового веб-сайту

Додаток здійснює збір певних Персональних даних користувачів.

Контролер і Власник даних

Oleg Lagodiyenko 
CEO of Ethicontrol LLC 
1, Vyzvolyteliv avenue, office 629 
Kyiv, 02660, Ukraine

Контактна ел. пошта Власника: privacy@ethicontrol.com

Категорії збираються Даних

Категорії Персональних даних, збір яких здійснює додаток (самостійно або за посередництва третіх осіб), включають: ім'я, прізвище, номер телефону, aдрес електронної пошти, кількість співробітників, Файли «cookie» і Дані про використання мережевих ресурсів.

Інші збираються Персональні дані можуть описуватися в інших розділах цих Правил забезпечення конфіденційності персональних даних або в спеціальному пояснювальному тексті в контексті збору Даних. 
Персональні дані можуть надаватися Користувачем самостійно або їх збір може автоматично здійснювати додаток при його використанні. 
Якщо не вказано інше, додаток або власники сторонніх сервісів, які задіє додаток, використовують файли «cookie» (або інші засоби відстеження) для ідентифікації користувачів і запам'ятовування встановлених ними глобальних параметрів налаштування виключно в цілях надання послуги, що вимагається Користувачеві.

Користувачі несуть відповідальність за Персональні дані третіх осіб, які вони отримують, публікують або надають іншим особам, використовуючи додаток, і підтверджують, що у них є згода третьої особи на надання Даних Власнику.

Метод і місце обробки Даних

метод обробки

Обробка Даних здійснюється з використанням комп'ютерів і (або) засобів з підтримкою інформаційних технологій (ІТ) відповідно до організаційними процедурами і методами, суворо пов'язаними з зазначеними цілями. У деяких випадках Дані можуть бути доступні, крім Контролера даних, певним категоріям відповідальних осіб, пов'язаних із забезпеченням функціонування сайту (адміністрація, відділ продажів, відділ маркетингу, юридичний відділ, системні адміністратори), або стороннім організаціям (таким як незалежні постачальники технічних послуг, поштові організації, постачальники послуг хостингу, компанії-постачальники інформаційних технологій, служби зв'язку), яким Власник доручає, при необхідності, виконувати функції обробника даних. Оновлюваний перелік зазначених осіб можна в будь-який час вимагати від Контролера даних.

Місце

Дані обробляються в операційних офісах Контролера даних і в будь-яких інших місцях, де знаходяться сторони, що займаються їх обробкою. За додатковою інформацією слід звертатися до Контролерові даних.

Термін зберігання

Дані зберігаються протягом часу, необхідного для надання послуги, запитуваної Користувачем, або визначається цілями, описаними в цьому документі, при цьому Користувач може в будь-який момент звернутися до Контролерові даних з проханням призупинити використання даних або видалити їх.

Використання зібраних Даних

Збір Даних, що стосуються Користувача, здійснюється для того, щоб дати можливість Власнику надавати послуги, а також в наступних цілях: Встановлення контакту з Користувачем, Взаємодія з зовнішніми соціальними мережами і платформами, Аналітика, Реклама, Управління адресами електронної пошти та відправлення повідомлень, Управління базою даних користувачів, Управління заявками на технічну підтримку і запитами контакту, Ремаркетинг і поведінковий таргетинг, Хостинг і серверні додатки як послуга, Реєстрація та аутентифікація, Управління функціями резервного копіювання, Управління RSS-каналами, Відображення змістовних матеріалів з зовнішніх платформ, Тестування роботи змістовних матеріалів та функцій (A / B тестування) і Взаємодія з платформами для збору даних і іншими третіми сторонами.

Персональні дані, які використовуються для кожної цілі, описуються у відповідних розділах цього документа.

Детальна інформація про обробку Персональних даних

Персональні дані збираються в таких цілях і за допомогою наступних послуг:

  • Аналітика

    Послуги, що описуються в цьому розділі, дають можливість Власнику контролювати і аналізувати веб-трафік і можуть використовуватися для фіксування дій Користувача.

    Google Analytics (Google Inc.)

    Google Analytics — сервіс веб-аналізу, пропонований компанією Google Inc. ( «Google»). Google використовує зібрані Дані для фіксування і аналізу дій користувачів з метою підготовки звітів про операції, які виконує програма, і їх подальшої передачі іншим сервісів Google. 
    Google може використовувати зібрані Дані для того, щоб генерувати рекламні оголошення своєї власної рекламної мережі з урахуванням інтересів і переваг конкретного користувача.

    Зібрані Персональні дані: Дані про використання мережевих ресурсів і Файли «cookie».

    Місце обробки: США - Правила забезпечення конфіденційності персональних даних - Відмова від участі

    Google Analytics з анонімним IP (Google Inc.)

    Google Analytics - сервіс веб-аналізу, пропонований компанією Google Inc. ( «Google»). Google використовує зібрані Дані для фіксування і аналізу дій користувачів з метою підготовки звітів про операції, які виконує програма, і їх подальшої передачі іншим сервісів Google. 
    Google може використовувати зібрані Дані для того, щоб генерувати рекламні оголошення своєї власної рекламної мережі з урахуванням інтересів і переваг конкретного користувача. 
    Така інтеграція Google Analytics забезпечує анонімність вашого IP адреси. З цією метою здійснюється скорочення IP адрес користувачів в межах території держав членів Європейського Союзу або в інших держав учасниць Угоди про Європейський економічний простір. Лише у виняткових випадках повний IP адреса буде пересилатися на сервер Google і скорочуватися в США.

    Зібрані Персональні дані: Дані про використання мережевих ресурсів і Файли «cookie».

    Місце обробки: США - Правила забезпечення конфіденційності персональних даних - Відмова від участі

    Відстеження переходів по посиланнях Google AdWords (Google Inc.)

    Відстеження переходів по посиланнях Google AdWords - аналітичний сервіс, що надається компанією Google Inc., який забезпечує зіставлення даних, одержуваних з рекламної мережі Google AdWords, з діями особи, яка використовує додаток.

    Зібрані Персональні дані: Дані про використання мережевих ресурсів і Файли «cookie».

    Місце обробки: США - Правила забезпечення конфіденційності персональних даних

    Відстеження переходів по посиланнях Facebook Ads (Facebook, Inc.)

    Відстеження переходів по посиланнях Facebook Ads - аналітичний сервіс, що надається компанією Facebook, Inc., який забезпечує зіставлення даних, одержуваних з рекламної мережі Facebook, з діями особи, яка використовує додаток.

    Зібрані Персональні дані: Дані про використання мережевих ресурсів і Файли «cookie».

    Місце обробки: США - Правила забезпечення конфіденційності персональних даних

    Google Tag Manager (Google Inc.)

    Google Tag Manager - аналітичний сервіс, що надається компанією Google Inc.

    Зібрані Персональні дані: Дані про використання мережевих ресурсів і Файли «cookie».

    Місце обробки: США - Правила забезпечення конфіденційності персональних даних

    HubSpot Analytics (HubSpot, Inc.)

    HubSpot Analytics - аналітичний сервіс, що надається компанією HubSpot, Inc.

    Зібрані Персональні дані: Дані про використання мережевих ресурсів і Файли «cookie».

    Місце обробки: США - Правила забезпечення конфіденційності персональних даних - Відмова від участі

    Розширення ідентифікатор користувача для сервісу Google Analytics (Google Inc.)

    Додаток включає засоби Google Analytics, які використовують функцію під назвою User ID (ідентифікаційний номер користувача). Така система забезпечує більш точне відстеження користувачів за рахунок присвоєння Користувачеві одного і того ж ідентифікаційного номера під час різних сеансів і при використанні різних пристроїв. Система працює таким чином, що не дозволяє Google ідентифікувати особу користувача або на постійній основі ідентифікувати конкретний пристрій. 
    Розширення User ID може забезпечити можливість зіставлення Даних, взятих з сервісу Google Analytics з іншими Даними про Користувача, які збирає додаток. 
    Наведена нижче посилання підтвердження явного відмови від збору персональних даних забезпечує відмову від участі в системі збору даних тільки по відношенню до конкретного пристрою, яким ви користуєтеся, але не від відстеження, здійснюваного самостійно Власником. Якщо ви хочете також заборонити вищевказане відстеження, зверніться до Власника, направивши повідомлення на адресу електронної пошти, вказаною в правилах забезпечення конфіденційності персональних даних.

    Зібрані Персональні дані: Файли «cookie».

    Місце обробки: США - Правила забезпечення конфіденційності персональних даних - Відмова від участі

    Яндекс Метрика (YANDEX, ТОВ)

    Yandex Metrica - сервіс аналізу і складання карт інтенсивністю клацань кнопкою миші, що надається компанією YANDEX, LLC. Сервіс Yandex Metrica може використовуватися для відображення тих областей на тій чи іншій сторінці, де Користувачі найчастіше переміщують миша або клацають кнопками миші. Це дозволяє визначити, яка інформація викликає у них інтерес.

    Зібрані Персональні дані: Дані про використання мережевих ресурсів і Файли «cookie».

    Місце обробки: Росія - Правила забезпечення конфіденційності персональних даних

  • Взаємодія з зовнішніми соціальними мережами і платформами

    Додаток дозволяє взаємодіяти з соціальними мережами або іншими зовнішніми платформами безпосередньо з його сторінок. 
    Порядок взаємодії та інформація, яку отримує додаток, у всіх випадках регулюються настройками забезпечення конфіденційності персональних даних, встановлених Користувачем для кожної соціальної мережі. 
    У разі установки сервісу, що забезпечує взаємодію з соціальними мережами, збір даних про трафік щодо сторінок, на яких встановлено сервіс, може здійснюватися навіть в тих випадках, коли Користувачі їм не користуються.

    Кнопка «Подобається» і соціальні міні-додатки в мережі Facebook (Facebook, Inc.)

    Кнопка «Подобається» і соціальні міні-додатки в мережі Facebook є сервісами, наданими компанією Facebook, Inc., які забезпечують взаємодію з соціальною мережею Facebook.

    Зібрані Персональні дані: Дані про використання мережевих ресурсів і Файли «cookie».

    Місце обробки: США - Правила забезпечення конфіденційності персональних даних

    Кнопка «Pin it» і соціальні міні-додатки сервісу Pinterest (Pinterest)

    Кнопка «Pin it» і соціальні міні-додатки сервісу Pinterest є сервісами, наданими компанією Pinterest Inc., які забезпечують взаємодію з платформою Pinterest.

    Зібрані Персональні дані: Дані про використання мережевих ресурсів і Файли «cookie».

    Місце обробки: США - Правила забезпечення конфіденційності персональних даних

    Кнопка «Твитнуть» і соціальні міні-додатки в мережі Twitter (Twitter, Inc.)

    Кнопка «Твитнуть» і соціальні міні-додатки в мережі Twitter є сервісами, наданими компанією Twitter Inc., які забезпечують взаємодію з соціальною мережею Twitter.

    Зібрані Персональні дані: Дані про використання мережевих ресурсів і Файли «cookie».

    Місце обробки: США - Правила забезпечення конфіденційності персональних даних

    Кнопка і соціальні міні-додатки мережі LinkedIn (LinkedIn Corporation)

    Кнопка і соціальні міні-додатки мережі LinkedIn є сервісами, наданими LinkedIn Corporation, які забезпечують взаємодію з соціальною мережею LinkedIn.

    Зібрані Персональні дані: Дані про використання мережевих ресурсів і Файли «cookie».

    Місце обробки: США - Правила забезпечення конфіденційності персональних даних

    AddThis (Addthis Inc.)

    AddThis - сервіс, що надається компанією Clearspring Technologies Inc. у вигляді міні-додатки, завдяки якому додаток дає Користувачам можливість взаємодіяти з соціальними мережами і зовнішніми платформами, а також надавати один одному свої змістовні матеріали. 
    Залежно від конфігурації, цей сервіс може задіяти міні-додатки, що належать третім особам, зокрема, адміністраторам соціальних мереж, в яких відбувається взаємодія. У цьому випадку відомості про взаємодію і Дані про Використанні мережевих ресурсів на сторінках, на яких встановлено сервіс, передаються також третім особам, які надають міні-додаток.

    Зібрані Персональні дані: Дані про використання мережевих ресурсів і Файли «cookie».

    Місце обробки: США - Правила забезпечення конфіденційності персональних даних

  • Взаємодія з платформами для збору даних і іншими третіми сторонами

    Ці служби дозволяють користувачам взаємодіяти з платформами для збору даних або іншими сервісами безпосередньо зі сторінок цього додатка для збереження і повторного використання даних. У разі встановлення одного з таких сервісів може здійснюватися збір даних про пошук і перегляді інформації на мережевих ресурсах і Даних про використання мережевих ресурсів на сторінках, на яких встановлено сервіс, навіть якщо користувачі не використовують цей сервіс активно.

    MailChimp віджет (The Rocket Science Group, LLC.)

    Мініooріложеніе MailChimp - це служба для взаємодії з сервісом управління адресою електронної пошти і відправки повідомлень MailChimp, що надаються The Rocket Science Group LLC.

    Зібрані Персональні дані: aдрес електронної пошти і Дані про використання мережевих ресурсів.

    Місце обробки: США - Правила забезпечення конфіденційності персональних даних

  • Відображення змістовних матеріалів з зовнішніх платформ

    Додаток дає можливість переглядати змістовні матеріали, розміщені на зовнішніх платформах, і взаємодіяти з ними безпосередньо з його сторінок. 
    У разі установки сервісу такого роду збір даних про веб-трафіку відносно сторінок, на яких встановлено сервіс, може здійснюватися навіть в тих випадках, коли Користувачі їм не користуються.

    Google Шрифти (Google Inc.)

    Google Fonts - сервіс наочного уявлення накреслень шрифтів, пропонований компанією Google Inc., з допомогою якого програма має можливість пропонувати змістовні матеріали такого роду на своїх сторінках.

    Зібрані Персональні дані: Дані про використання мережевих ресурсів і різні категорії Даних, зазначені в правилах забезпечення конфіденційності персональних даних при використанні сервісу.

    Місце обробки: США - Правила забезпечення конфіденційності персональних даних

    Міні-додаток Google Maps (Google Inc.)

    Google Maps - сервіс наочного уявлення карт, пропонований компанією Google Inc., з допомогою якого програма має можливість пропонувати змістовні матеріали такого роду на своїх сторінках.

    Зібрані Персональні дані: Дані про використання мережевих ресурсів і Файли «cookie».

    Місце обробки: США - Правила забезпечення конфіденційності персональних даних

    Google Пошук по сайту (Google Inc.)

    Google Site Search - це сервіс вбудованих пошукові системи компанії Google Inc. який дозволяє додаток розміщувати на своїх сторінках такий контент.

    Зібрані Персональні дані: Дані про використання мережевих ресурсів і Файли «cookie».

    Місце обробки: США - Правила забезпечення конфіденційності персональних даних

    Vimeo відео (Vimeo, LLC)

    Vimeo - сервіс відображення змістовних відеоматеріалів, що надається компанією Vimeo, LLC, з допомогою якого програма має можливість пропонувати змістовні матеріали такого роду на своїх сторінках.

    Зібрані Персональні дані: Дані про використання мережевих ресурсів і Файли «cookie».

    Місце обробки: США - Правила забезпечення конфіденційності персональних даних

    Міні-додаток для перегляду відео на YouTube (Google Inc.)

    YouTube - сервіс відображення змістовних відеоматеріалів, що надається компанією Google Inc., з допомогою якого програма має можливість пропонувати змістовні матеріали такого роду на своїх сторінках.

    Зібрані Персональні дані: Дані про використання мережевих ресурсів і Файли «cookie».

    Місце обробки: США - Правила забезпечення конфіденційності персональних даних

    Міні-додаток для перегляду відео на YouTube Без "cookie" (Google Inc.)

    YouTube - сервіс відображення змістовних відеоматеріалів, що надається компанією Google Inc., з допомогою якого програма має можливість пропонувати змістовні матеріали такого роду на своїх сторінках. 
    Цей віджет влаштований таким чином, щоб YouTube не зберігав інформацію і куки про Користувачів в цьому додатку за винятком випадків, коли вони відтворюють відео.

    Зібрані Персональні дані: Дані про використання мережевих ресурсів.

    Місце обробки: США - Правила забезпечення конфіденційності персональних даних

  • Реєстрація та аутентифікація

    В результаті проходження Користувачами процедури реєстрації або аутентифікації додаток отримує дозвіл ідентифікувати їх і надавати їм доступ до спеціалізованих послуг. 
    Залежно від нижчеописаного треті сторони можуть надавати послуги з реєстрації та аутентифікації. У цьому випадку додаток отримує можливість доступу до деяких Даним, які зберігаються на серверах цих сторонніх сервісів, з метою здійснення реєстрації та аутентифікації.

    Пряма реєстрація (Додаток)

    Додаток отримує Персональні дані безпосередньо від Користувача в результаті заповнення їм реєстраційної форми при проходженні процедури реєстрації.

    Зібрані Персональні дані: aдрес електронної пошти.

  • Реклама

    Ці послуги і сервіси дають можливість використовувати Дані про Користувача з метою спрямування рекламних повідомлень, які програма відображає на своїх сторінках у вигляді банерів та інших рекламних оголошень, за можливості з урахуванням інтересів Користувача. 
    Це не означає, що з цією метою використовуються всі Персональні дані. Інформація про використання та його умовах наводиться нижче. 
    Деякі з перерахованих нижче послуг і сервісів можуть використовувати файли Cookie для ідентифікації користувачів або використовувати метод поведінкового ретаргетінга, тобто відображення рекламних оголошень з урахуванням інтересів і дій Користувача, в тому числі тих, які фіксуються, коли він не використовує додаток. Для отримання додаткової інформації слід ознайомитися з правилами забезпечення конфіденційності персональних даних відповідних послуг і сервісів.

    Google Adsense (Google Inc.)

    Google AdSense - рекламний сервіс, що надається компанією Google Inc. Цей сервіс передбачає використання файлу «cookie» типу «Doubleclick», який відстежує, як використовується додаток, а також відстежує поведінку користувачів в зв'язку з пропонованими їх увазі рекламними оголошеннями, товарами і послугами. 
    Користувачі можуть віддати перевагу відключити всі файли «cookie» типу «Doubleclick», для чого слід пройти за посиланням: google.com/settings/ads/onweb/optout .

    Зібрані Персональні дані: Дані про використання мережевих ресурсів і Файли «cookie».

    Місце обробки: США - Правила забезпечення конфіденційності персональних даних - Відмова від участі

  • Ремаркетинг і орієнтації povedenčeskij

    Завдяки цим послуг додаток і його партнери можуть інформувати про рекламу, оптимізувати і поширювати її з урахуванням того, як Ви вже використовували Користувачем в минулому. 
    Ця діяльність здійснюється за допомогою відстеження Даних про використання мережевих ресурсів і за допомогою використання файлів Cookie, інформації, переданої партнерам, які упрвляют діяльністю по ремаркетингу і поведеческому таргетингу.

    Ремаркетинг в сети AdWords (Google Inc.)

    Ремаркетинг в мережі AdWords - сервіс ремаркетингу і поведінкового таргетингу, що надається компанією Google Inc., завдяки якому додаток взаємодіє з рекламною мережею Adwords файлом Cookie Doubleclick.

    Зібрані Персональні дані: Дані про використання мережевих ресурсів і Файли «cookie».

    Місце обробки: США - Правила забезпечення конфіденційності персональних даних - Відмова від участі

    Facebook для користувача аудиторії (facebook, Inc.)

    Facebook Custom Audience - сервіс ремаркетингу і поведінкового ретаргетінга, що надається компанією Facebook, Inc., за допомогою якого додаток взаємодіє з рекламною мережею Facebook.

    Зібрані Персональні дані: aдрес електронної пошти та Файли «cookie».

    Місце обробки: США - Правила забезпечення конфіденційності персональних даних - Відмова від участі

    Facebook Ремаркетинг (facebook, Inc.)

    Facebook Remarketing - сервіс ремаркетингу і поведінкового ретаргетінга, що надається компанією Facebook, Inc., за допомогою якого додаток взаємодіє з рекламною мережею Facebook.

    Зібрані Персональні дані: Дані про використання мережевих ресурсів і Файли «cookie».

    Місце обробки: США - Правила забезпечення конфіденційності персональних даних - Відмова від участі

  • Тестування роботи змістовних матеріалів і функцій (A / B тестування)

    Сервіси, перераховані в цьому розділі, дозволяють Власнику відстежувати і аналізувати відповідні дії користувачів, що стосуються веб-трафіку, або поведінка, пов'язана зі зміною структури, тексту або будь-яких інших компонентів, які включає в себе додаток.

    Google Website Optimizer (Google Inc.)

    Google Website Optimizer - сервіс A / B тестування, що надається компанією Google Inc. 
    Google може використовувати Персональні дані для того, щоб генерувати рекламні оголошення своєї власної рекламної мережі з урахуванням інтересів і переваг конкретного користувача.

    Зібрані Персональні дані: Дані про використання мережевих ресурсів і Файли «cookie».

    Місце обробки: США - Правила забезпечення конфіденційності персональних даних

  • Управление RSS-каналами

    додаток використовує ці сервіси для управління RSS-каналами та поширення їх змістовних матеріалів. Залежно від характеристик використовуваного сервісу зазначені послуги можуть використовуватися для вставки рекламних оголошень в змістовні матеріали і для збору статистичних даних.

    Feedburner (Google Inc.)

    Feedburner - сервіс управління RSS-каналами, що надається компанією Google Inc. Він забезпечує можливість збору статистичних даних про переглядаються змістовних матеріалах і вставки в них рекламних оголошень.

    Зібрані Персональні дані: Дані про використання мережевих ресурсів і Файли «cookie».

    Місце обробки: США - Правила забезпечення конфіденційності персональних даних

  • Управління адресами електронної пошти та надсилання повідомлень

    Ці послуги дають можливість управляти базою даних з контактними даними користувачів електронної пошти, телефонними контактами або будь-якими іншими контактними даними з метою взаємодії з Користувачем. 
    Ці послуги використовуються для збору даних про дату і час перегляду повідомлення Користувачем, а також про час взаємодії Користувача з ним, наприклад, клацань по посиланнях, які містяться в тексті повідомлення.

    Zoho Кампанії (Zoho Corporation Pvt. Ltd.)

    ZOHO Campaigns - сервіс управління адресами електронної пошти і відправки повідомлень, що надається компанією Zoho Corporation Pvt. Ltd.

    Зібрані Персональні дані: aдрес електронної пошти.

    Місце обробки: США - Правила забезпечення конфіденційності персональних даних

    HubSpot E-mail (HubSpot, Inc.)

    HubSpot Email - сервіс управління адресами електронної пошти і відправки повідомлень, що надається компанією HubSpot, Inc.

    Зібрані Персональні дані: aдрес електронної пошти і Дані про використання мережевих ресурсів.

    Місце обробки: США - Правила забезпечення конфіденційності персональних даних

    MailChimp (The Rocket Science Group, LLC.)

    MailChimp - сервіс управління адресами електронної пошти і відправки повідомлень, що надається компанією The Rocket Science Group, LLC.

    Зібрані Персональні дані: aдрес електронної пошти.

    Місце обробки: США - Правила забезпечення конфіденційності персональних даних

  • Управління базою даних користувачів

    Ці сервіси дозволяють Власнику створювати профілі користувачів, почавши з адреси електронної пошти, імені та прізвища, або іншої інформації, яку Користувач надає, використовуючи додаток, а також відстежувати дії Користувача за допомогою аналітичних функцій. Крім того, зазначені Персональні дані можуть порівнюватися з загальнодоступною інформацією про Користувача (наприклад, з профілями в соціальних мережах) і використовуватися для створення приватних профілів, які Власник може виводити на екран і використовувати для того, щоб поліпшити додаток. 
    Деякі з цих сервісів можуть також забезпечувати можливість направлення Користувачеві повідомлень, приурочених до певного часу, зокрема повідомлень електронної пошти, обумовлених конкретними діями, які Користувач здійснює, використовуючи додаток.

    ZOHO CRM (Zoho Corporation Pvt. Ltd.)

    ZOHO CRM - сервіс з управління базами даних користувачів, що надається компанією Zoho Corporation Pvt. Ltd.

    Зібрані Персональні дані: aдрес електронної пошти і різні категорії Даних, зазначені в правилах забезпечення конфіденційності персональних даних при використанні сервісу.

    Місце обробки: США - Правила забезпечення конфіденційності персональних даних

    HubSpot CRM (HubSpot, Inc.)

    HubSpot CRM - сервіс з управління базами даних користувачів, що надається компанією HubSpot, Inc.

    Зібрані Персональні дані: aдрес електронної пошти, номер телефону та різні категорії Даних, зазначені в правилах забезпечення конфіденційності персональних даних при використанні сервісу.

    Місце обробки: США - Правила забезпечення конфіденційності персональних даних

  • Управління заявками на технічну підтримку і запитами контакту

    Завдяки зазначеним послуг і сервісів додаток має можливість управляти заявками на технічну підтримку і запитами контакту, одержуваними по електронній пошті або іншими способами, такими як форма зворотного зв'язку. 
    Оброблювані Персональні дані залежать від інформації, що надається Користувачем в повідомленнях, а також від використовуваних засобів зв'язку (наприклад, адреса електронної пошти).

    ZOHO CRM Електронна пошта (Zoho Corporation Pvt. Ltd.)

    ZOHO CRM Email - сервіс управління заявками на технічну підтримку і запитами контакту, що надається компанією Zoho Corporation Pvt. Ltd.

    Зібрані Персональні дані: різні категорії Даних, зазначені в правилах забезпечення конфіденційності персональних даних при використанні сервісу.

    Місце обробки: США - Правила забезпечення конфіденційності персональних даних

    Freshdesk (Freshdesk Inc.)

    Freshdesk - сервіс управління заявками на технічну підтримку і запитами контакту, що надається компанією Freshdesk Inc.

    Зібрані Персональні дані: різні категорії Даних, зазначені в правилах забезпечення конфіденційності персональних даних при використанні сервісу.

    Місце обробки: США - Правила забезпечення конфіденційності персональних даних

  • Управління функціями резервного копіювання

    Ці сервіси забезпечують Власнику можливість зберігати резервні копії файлів, які використовує додаток, на зовнішніх серверах, управління якими здійснює сам постачальник послуг, а також можливість управляти резервними копіями. Резервні копії можуть включати в себе вихідний код і змістовні матеріали, а також дані, які додаток отримує від Користувача.

    Створення резервних копій з використанням Google Drive (Google Inc.)

    Google Drive - сервіс управління функціями резервного копіювання, що надається компанією Google Inc.

    Зібрані Персональні дані: різні категорії Даних, зазначені в правилах забезпечення конфіденційності персональних даних при використанні сервісу.

    Місце обробки: США - Правила забезпечення конфіденційності персональних даних

  • Встановлення контакту з Користувачем

    Форма зворотнього зв'язку (Додаток)

    Заповнення форми зворотного зв'язку Користувачем і внесення в неї його Даних означають, що додаток отримує дозвіл використовувати ці відомості з метою відповіді на запити про надання інформації, комерційних пропозицій або на будь-які інші види запитів, які вказуються в заголовку форми.

    Зібрані Персональні дані: aдрес електронної пошти, ім'я, кількість співробітників, номер телефону і прізвище.

    Список розсилки або інформаційний бюлетень (Додаток)

    У разі реєстрації для включення в список розсилки або отримання інформаційного бюлетеня адреса електронної пошти Користувача буде додано до списку контактних відомостей осіб, які бажають отримувати електронну пошту з інформацією комерційного або рекламного характеру, предметом якої є додаток. Крім того, додаток може додати вашу адресу електронної пошти в цей список в результаті реєстрації в якості його користувача або після здійснення будь-якої покупки.

    Зібрані Персональні дані: aдрес електронної пошти, ім'я та прізвище.

    Телефон контакт (Додаток)

    З Користувачами, що вказали свій номер телефону, можуть зв'язуватися в комерційних або рекламних цілях з пропозиціями, предметом яких є додаток, а також з метою виконання заявок на технічну підтримку.

    Зібрані Персональні дані: номер телефону.

  • Хостинг і серверні додатки як послуга

    Ці послуги і сервіси призначені для забезпечення розміщення і зберігання даних і файлів, завдяки яким додаток може функціонувати і поширюватися, а також надавати готову інфраструктуру для функціонування конкретних функцій або частин, з яких складається програма. 
    Для забезпечення роботи деяких послуг та сервісів такого роду використовуються територіально розподілені сервери, що ускладнює визначення фактичного місця зберігання Персональних даних.

    Digital Ocean (Digital Ocean Inc.)

    DigitalOcean - послуга з розміщення і зберігання інформації (хостингу), що надається компанією DigitalOcean Inc.

    Зібрані Персональні дані: різні категорії Даних, зазначені в правилах забезпечення конфіденційності персональних даних при використанні сервісу.

    Місце обробки: США - Правила забезпечення конфіденційності персональних даних

    Linode (Linode, LLC.)

    Linode - послуга з розміщення і зберігання інформації (хостингу), що надається компанією Linode, LLC.

    Зібрані Персональні дані: різні категорії Даних, зазначені в правилах забезпечення конфіденційності персональних даних при використанні сервісу.

    Місце обробки: США - Правила забезпечення конфіденційності персональних даних

Додаткова інформація про Персональних даних

  • Программa Privacy Shield про порядок передачі даних з ЄС в США

    Власник приймає і дотримується правил обміну даними в рамках Програми Рrivacy Shield (також відомої як «Щит конфіденційності ЄС-США») в порядку, встановленому Міністерством торгівлі США щодо збирання, використання та зберігання персональних даних, що передаються з Європейського Союзу в Сполучені Штати Америки. Власник сертифікував в Міністерстві торгівлі США свою готовність слідувати принципам, сформульованим у рамках Програми Privacy Shield.

    У разі суперечностей між положеннями цієї політики конфіденційності та положень Програми Рrivacy Shield, остання має переважну силу. Для отримання додаткової інформації про Програму Privacy Shield, а також для перегляду сертифікації Власника, зайдіть на сайт: https://www.privacyshield.gov/ (або скористайтеся прямим посиланням для ознайомлення зі списком учасників Програми Privacy Shield, підтримуваної Міністерством торгівлі США: https : //www.privacyshield.gov/list ).

    Значення для користувачів з Європейського Союзу

    Власник несе відповідальність за будь-які дії в процесі управління особистими даними, отриманими ним від користувачів з Європейського Союзу в рамках нормативних положень Програми Privacy Shield, і зобов'язується здійснювати обробку особистих даних згідно з принципами Програми Privacy Shield, яка передбачає, зокрема, право доступу Пользователeй до своїх особистих даними, оброблюваних Власником.

    Власник діє згідно з принципами Програми Privacy Shield також стосовно будь-якої подальшої передачі особистих даних користувачів з Європейського Союзу. Це означає, що він несе відповідальність і в разі подальшої передачі даних на адресу третіх осіб. 
    Відносно особистих даних, отриманих або переданих Власником в рамках нормативних положень Програми Privacy Shield, останній є суб'єктом, в отнoшеніі якого допускається проведення следственниx дій і застосування прінудітельниx заходів з боку Федеральної торгової комісії (FTC), якщо інше не передбачено положеннями цієї політики конфіденційності.

    Крім того, з метою задоволення вимог національної безпеки і чинного законодавства, Власник особистих даних зобов'язується доводити такі дані до відома державних органів на підставі отриманих ним в установленому порядку офіційних запитів.

    Вирішення спорів в рамках Програми Privacy Shield

    Згідно з принципами Програми Privacy Shield, Власник зобов'язується виявляти претензії щодо порядку збору і використання особистих даних користувачів. Громадянам ЄС, які потребують отримання інформації або пред'являє претензії в рамках цієї Політики конфіденційності, перш за все необхідно звернутися до відповідного Власником, використовуючи контактні дані, зазначені на початку цього документа, вказавши в запиті "Рrivacy Shield". Претензії підлягають розгляду протягом 45 днів.

    Якщо Власник не в змозі надати задовільний або своєчасний відповідь, Користувач має право звернутися на безоплатній основі в незалежний орган, уповноважений на вирішення спорів.

    У зв'язку з цим, Власник схвалив співпрацю з комітетом при Європейському Гарантe щодо захисту персональних даних та зобов'язався дотримуватися укладення групи щодо переданих з Європейського Союзу даних. Користувач має право звернутися до Власника за електронною адресою, вказаною на початку даного документа, з проханням надати відповідну контактну інформацію o Гарантe щодо захисту персональних даних.

    У певних випадках, наведених в повному обсязі на сторінці, присвяченій Программe Privacy Shield ( https://www.privacyshield.gov/article?id=How-to-Submit-a-Complaint ), Користувач має право звернутися в обов'язковий арбітраж у разі, якщо все інші способи вирішення розбіжностей були вичерпані.

  • Повідомлення, що надходять від сервера клієнту

    Додаток може направляти зі своїх серверів повідомлення Користувачу ( «push-повідомлення»).

Правила щодо файлів «cookie»

Додаток передбачає використання файлів «cookie». Більш детальна інформація та повідомлення про використання файлів «cookie» наводяться в документі під назвою Правила щодо файлів «cookie» .

Додаткова інформація про збір та обробку Даних

Звернення до суду

Персональні дані Користувача можуть бути використані в юридичних цілях контролером даних в суді або на етапах, що ведуть до можливого зверненню до суду в зв'язку з тим, що додаток або супутні послуги використовувалися неналежним чином. 
Користувач обізнаний про те, що Контролер даних може бути змушений повідомити персональні дані на вимогу органів державної влади.

Додаткова інформація про Персональних даних Користувача

Крім інформації, що міститься в цих правилах забезпечення конфіденційності персональних даних, додаток може надавати Користувачу за запитом додаткову і контекстуальну інформацію, що стосується конкретних послуг і сервісів або збору і обробки Персональних даних.

Системні журнали і технічне обслуговування

З метою забезпечення роботи системи і її технічного обслуговування додаток і будь-які сторонні сервіси можуть вести файли, в яких реєструється взаємодія додаток з Користувачами (системні журнали), або використовувати з цією метою інші Персональні дані (зокрема, IP-адреса).

Інформація, відсутня в цих правилах

Додаткові відомості, що стосуються збору або обробки Персональних даних, можна в будь-який час вимагати від Контролера даних. Дивіться контактну інформацію, зазначені на початку цього документа.

права користувачів

Користувачі мають право в будь-який час дізнатися, чи були збережені їх Персональні дані, і можуть звертатися до Контролерові даних, щоб дізнатися їх зміст і походження, перевірити їх достовірність, або попросити їх доповнити, анулювати, оновити або виправити або перетворити в формат, що забезпечує анонімність, або блокувати будь-які дані, що зберігаються в порушення закону, а також виступити проти їх обробки за всіма без винятку законних підставах. Відповідні запити слід направляти Контролерові даних за адресою, вказаною вище в контактних відомостях.

Додаток не підтримує запити «Не відстежувати» (Do Not Track). 
Щоб визначити, чи підтримує той чи інший використовуваний сторонній сервіс запити «Не відстежувати», ознайомтеся з відповідними правилами забезпечення конфіденційності персональних даних.

Внесення змін до цих правил забезпечення конфіденційності персональних даних

Контролер даних обумовлює право в будь-який час вносити зміни в ці правила забезпечення конфіденційності персональних даних, розмістивши на цій сторінці повідомлення для користувачів. Настійно рекомендується часто перевіряти цю сторінку і дату внесення останніх змін, зазначену в нижній частині сторінки. У разі незгоди з будь-якими змінами, внесеними до Правил, Користувач повинен перестати використовувати додаток, а також вимагати, щоб Контролер даних видалив його Персональні дані. Якщо не вказано інше, що діють на той момент правила забезпечення конфіденційності персональних даних поширюються на всі Персональні дані користувачів, якими володіє Контролер даних.

Інформація про справжніх правилах забезпечення конфіденційності персональних даних

Контролер даних несе відповідальність за справжні правила забезпечення конфіденційності персональних даних, підготовлені на початковому етапі з використанням модулів, наданих компанією Iubenda і розміщених на її серверах.

Визначення термінів і посилання на правові норми

Персональні дані (або Дані)

Будь-яка інформація про фізичну чи юридичну особу, установі чи організації, яка визначається або може бути визначена, виходячи з будь-якої іншої інформації, включаючи персональний ідентифікаційний номер.

Дані про використання мережевих ресурсів

Інформація, яку автоматично збирають додаток або сторонні сервіси, які використовує додаток), зокрема: IP-адреси або доменні імена комп'ютерів користувачів, які використовують додаток, URI-адреси (універсальні коди ресурсів), час звернення із запитом, спосіб звернення із запитом до сервера, розмір файлу, отриманого у відповідь, числовий код, який вказує на статус відповіді сервера (вдалий результат, помилка і т.д.), країна походження, характеристики веб-оглядача (браузера) і операційної системи, що використовуються Користувачем, різні відомості про час кожного відвідування (наприклад, час, проведений на кожній сторінці Додатки), і відомості про переміщення всередині Додатки з окремим зазначенням черговості відвідування сторінок, а також інші параметри операційної системи пристрою і (або) обчислювальної та інформаційної середовищі Користувача.

Користувач

Фізична особа, що використовує додаток, яке повинно збігатися з Суб'єктом даних або бути уповноважена останнім і до якого відносяться Персональні дані.

суб'єкт даних

Юридична або фізична особа, якого стосуються Персональні дані.

Оброблювач даних (або Адміністратор даних)

Фізична або юридична особа, державний адміністративний орган або будь-які інші органи, асоціації або організації, уповноважені контролером даних здійснювати обробку Персональних даних відповідно до цих правил забезпечення конфіденційності персональних даних.

Контролер (або Власник) даних

Фізична або юридична особа, державний адміністративний орган або будь-які інші органи, асоціації або організації з правом (також спільно з іншим контролером даних) приймати рішення щодо цілей і методів збору Персональних даних і використовуваних засобів (в тому числі заходів безпеки), які стосуються того, як функціонує і використовується додаток. Якщо не вказано інше, контролером даних є Власник, тобто особа якого належить додаток.

додаток

Апаратне або програмне засіб, за допомогою якого здійснюється збір Персональних даних користувачів.

Файли «cookie»

Невеликий файл даних, що зберігається в пристрої Користувача.


Правова інформація

Примітка для європейських користувачів: сьогодення заяву про конфіденційність підготовлено на виконання обов'язків, передбачених ст. 10 Директиви ЄС № 95/46 / EC, і відповідно до положень Директиви Європи 2002/58 / EC, з урахуванням змін, внесених Директиви 2009/136 / EC, що стосуються файлів «cookie».

Дія цих правил забезпечення конфіденційності персональних даних поширюється виключно на додаток.

Згода на збір персональних даних

Фактом використання сайту Етиконтроль користувач підтверджує, що він як суб’єкт персональних даних надає ТОВ «Етиконтроль»  згоду на обробку та використання своїх персональних даних беззастережно і без обмежень з метою здійснення статистичного аналізу, а також надає ТОВ «Етиконтроль» згоду на передачу його персональних даних третім особам з правом їх обробки та використання. 

Обсяг та зміст персональних даних, що підлягають обробці ТОВ «Етиконтроль», визначається відповідно до вимог чинного законодавства України. ТОВ «Етиконтроль» здійснює збір персональних даних в цілях, зазначених вище. Ознайомитися з правами суб'єкта персональних даних, передбачених ст. 8 Закону України «Про захист персональних даних», Ви можете на офіційному порталі Верховної Ради України за наступним посиланням:  http://zakon2.rada.gov.ua/laws/show/2297-17 

У разі незгоди на обробку та використання персональних даних ТОВ «Етиконтроль» просимо Вас залишити сайт Етиконтроль. 

Останнє оновлення: 10 березня 2017

Отримати демо чи презентацію

Ethicontrol OÜ
Tornimäe 5, 2nd Floor, 10145 Tallinn
+1 (302) 451 94 55
+372 668 2755
+7 (499) 348 90 95
+38 (044) 393 58 34

info@ethicontrol.com